Hotel za pse

O HOTELU

Luksuzni Pansion za pse MAZA I LUNJA se nalazi na samo 13km od centra Beograda, u Ritopeku. Mirno okruženje, mnogo zelenila, svežeg vazduha prijaće Vašem ljubimcu da trenutke koje provede u pansionu bude srećan I zadovoljan, a vi kao vlasnici psa još zadovoljniji. Kapacitet hotela za pse Maza i Lunja Beograd je 30 pasa. Hotel za pse Maza i Lunja nudi prirodno, sigurno I udobno okruženje za vašeg najboljeg prijatelja. Hotel je opremljen prostorom za rekreaciju. Poligon za igru i travnjak za istrčavanje učiniće vašem psu izuzetne trenutke. Da Vaša kuća bude još bolja, posedujemo i odlične lične trenere za dresuru pasa.

Hotel Maza i Lunja Vam nudi i Pet taxi gde Vašeg ljubimca odvozi i dovozi profesionalni vozač u opremljenom klimatizovanom vozilu za prevoz pasa, pružajući mu vrhunsku udobnost I bezbednost.

Smeštaj u hotelu za pse Maza i Lunja ima prirodno dnevno svetlo, kao i noćno svetlo da se ne bi neke kuce plašile mraka. Posude za hranu I piće su higijenski održavane, a za osetljive kuce posedujemo mekane prostirke za miran san. Smeštaj je vrlo komforan i obezbeđuje onoliko prostora koliko je kucama potrebno. Ukoliko Vaš pas želi privatnost, možemo mu ponuditi zaseban apartman, koji će ga zaštititi od bilo kakvog uznemiravanja. Vaš pas će tada moći da se igra sam i provodi odmor bez ometanja od strane drugih pasa.

Pet care

U okviru hotela za pse Maza i Lunja veliku pažnju posvećujemo druženju pasa, te stoga vodimo računa ko će se sa kim igrati. Opasnije rase pasa ne mešamo sa pitomima, da se ne bi desile nepredviđene nevolje. Naši animatori i treneri imaju osmišljene celodnevne aktivnosti.

Radi bezbednosti Vašeg psa ceo hotel za pse Maza i Lunja u Beogradu je pod video nadzorom 24h.

Veterinar

Svakodnevno tokom boravka u pansionu naš veterinar kontrolisaće zdravstveno stanje Vašeg psa. Svaki i najmanji znak poremećenog zdravstvenog stanja biće prijavljen Vašem ordinirajućem veterinaru i o zdravlju Vašeg psa brinuće Vaš veterinar uz našu stručnu pomoć.

Hotel za pse Maza i Lunja Beograd


Maza & LUnja
Hotel za pse
Karađorđeva 112e
Beograd – Ritopek

064/41-76-176

Posetite nas i na: